Paradigma - Argo-159

Welkom op dearbodienst.nl

Altijd op de hoogte?

Door De Arbodienst mist u niks! Lees hier alles over de ontwikkelingen binnen De Arbodienst en op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Hieronder vindt u onze artikelen. 

Argo Advies t2-8

Nieuws

“Nu heb ik het over de dingen waar het over zou móeten gaan”

Chantal van Snippenburg was huisarts, maar maakte de overstap naar de bedrijfsgeneeskunde. Zij vertelt waarom zij die switch heeft gemaakt en hoe zij het ervaart.
Argo Advies t2-55

Nieuws

Verzuim en vakantie, hoe werkt dat eigenlijk?

Even een paar weken op vakantie.  Maar hoe werkt dat eigenlijk als u of uw medewerker vakantie wilt opnemen terwijl er een ziekmelding loopt? Of wanneer een medewerker ziek wordt op vakantie?
Argo Advies t2-23

Nieuws

Loop een dagje mee met de POB

Je bent Praktijkondersteuner van de Bedrijfsarts? Dat ken ik niet, wat is dat? Deze vraag krijg ik vaak wanneer ik, Loes Rijpma, vertel wat ik doe bij De Arbodienst. 
Paradigma - Argo-59

Nieuws

Tijd besparen? Geef de RI&E volledig uit handen

De Arbodienst kan de RI&E voor u toetsen of volledig uit handen nemen. Dat laatste doen we, naast de diensten op het gebied van verzuim en vitaliteit, ook voor Niacet, een internationaal producent in zouten voor de farmaceutische industrie.
Paradigma - Argo-220

Nieuws

‘Het gaat om de beste uitkomst voor de medewerker’

De Arbodienst levert diensten aan uiteenlopende klanten en organisaties. Zo ook voor Ons Tweede Thuis, een zorgorganisatie met meerdere locaties voor kinderen en volwassenen met een beperking of niet aangeboren hersenletsel. Ingrid werkt nu 2,5 ...
Argo Advies t2-14

Nieuws

“Deze medewerker is écht ziek”

Met enige regelmaat vertelt een leidinggevende mij dat een bepaalde medewerker niet gebeld hoeft te worden door De Arbodienst omdat hij of zij écht ziek is. Bij zo’n opmerking schieten mijn wenkbrauwen al omhoog.
Argo Advies t2-81

Nieuws

RI&E: van theoretisch document naar praktische tool

Veilig en gezond werken: dat vindt iedereen belangrijk. En laat dit nu het doel van de RI&E zijn. Toch denken de meesten niet direct aan de RI&E. En dat is jammer, want het kan uw organisatie meer opleveren dan u direct verwacht!
Argo Advies t2-47

Nieuws

“Privé is privé, daar heb ik als werkgever niks mee te maken”

Kun je het privéleven van de medewerker positief beïnvloeden zonder je daar al te veel mee te bemoeien?