Argo Advies t2-8

Welkom op dearbodienst.nl

De Arbodienst verstevigt haar marktpositie door overname ENRGY

Persbericht: ENRGY wordt De Arbodienst

Nieuwegein, 28 april 2022 - ENRGY sluit zich per 1 juli 2022 aan bij paraDIGMA groep; een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende labels met expertise op alle deelgebieden van duurzame inzetbaarheid. ENRGY gaat verder onder de naam De Arbodienst; de arbodienstverlener van paraDIGMA groep.

De overname biedt ENRGY de mogelijkheid om zich meer te kunnen richten op verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid dankzij de samenwerking met onder andere de (bedrijfs)artsen, verpleegkundigen, psychologen, vitaliteitsspecialisten, opleiders, loopbaanconsultants en arbeidsdeskundigen die werkzaam zijn binnen paraDIGMA groep.

Marcel Houtman, directeur ENRGY: “Samen hebben wij de ambitie om met bijna 1.000 collega’s de beste en meest innovatieve arbodienst van Nederland te worden, en werkvermogen verder op de kaart te zetten.”. De ruim 200 medewerkers van ENRGY komen in dienst van De Arbodienst of één van de andere organisaties van paraDIGMA groep.

Lars Vissers, directeur De Arbodienst: “We zijn erg blij om alle bevlogen professionals van ENRGY te mogen verwelkomen. De visies van beide organisaties sluiten nauw op elkaar aan waarbij een gezonde organisatiecultuur en (persoonlijk) leiderschap de basis vormen. Samen kunnen wij ruim 600.000 medewerkers van onze klanten ondersteunen in het creëren van een vitale en veilige werkomgeving met bevlogen en fitte medewerkers.”

Andere kijk op arbeid, vitaliteit en gezondheid

De ontwikkelingen in de samenleving leiden tot toenemende aandacht voor de relatie arbeid, vitaliteit en gezondheid. Preventie wordt steeds belangrijker. Samen zijn ENRGY en paraDIGMA groep in staat de dienstverlening nog verder te verbeteren en met vernieuwende initiatieven voorop te blijven lopen.

Voor paraDIGMA groep betekent de overname een volgende stap in de missie om organisaties aan te zetten anders naar verzuim en de mens in organisaties te laten kijken. Met als doel: vitale en toekomstbestendige organisaties met bevlogen en fitte medewerkers.

Over De Arbodienst

De Arbodienst is een arbodienstverlener met een moderne en eigenzinnig kijk op vitaliteit, verzuim en arbeidsomstandigheden. De Arbodienst ondersteunt organisaties bij het creëren van een vitale en toekomstbestendige organisatiecultuur, waardoor verzuim zoveel mogelijk voorkomen wordt. Waarom? Omdat verzuim vaker voorkomt in organisaties waar een positieve organisatiecultuur, persoonlijk leiderschap en een menselijke aanpak niet de norm is.

Het Laatste Nieuws