Argo Advies t2-8

Welkom op dearbodienst.nl

De Arbodienst met een eigenzinnige en moderne kijk op verzuim

Maak de overstap naar De Arbodienst

Voor veel werkgevers is het bijna zo ver om een belangrijke keuze te maken: blijft u bij uw huidige arbodienst of stapt u over? En waar moet u dan aan denken? De meeste arbodiensten hebben drie maanden opzegtermijn. Dit zou betekenen dat, als u wilt overstappen en het nieuwe jaar fris wilt starten bij een andere arbodienst, u voor 1 oktober moet opzeggen. Bent u op zoek naar een nieuwe arbodienst met een eigenzinnige en moderne kijk op verzuim? Maak dan de overstap naar De Arbodienst!

Wij zijn De Arbodienst

De Arbodienst is een gecertificeerde arbodienstverlener én uw partner op het gebied van verzuim, vitaliteit en arbeidsomstandigheden.

Wij geloven erin dat:

  • Verzuim in de basis geen medisch probleem is en dat ziekte slechts één van de oorzaken is van verzuim. Daarom spreken wij van arbeidsverzuim, in plaats van ziekteverzuim;
  • Verzuim minder vaak voorkomt in organisaties waar een positieve organisatiecultuur, persoonlijk leiderschap en een menselijk aanpak de norm is;
  • Een vitale organisatie met bevlogen medewerkers bijdraagt aan een optimaal en duurzaam organisatieresultaat. Bevlogen medewerkers ervaren namelijk meer werkplezier, een hogere duurzame arbeidsproductiviteit en verzuimen minder;
  • De aanpak van arbeidsverzuim een managementkans is om de organisatie vitaal en toekomstbestendig te maken;
  • De leidinggevenden en de medewerkers samen verantwoordelijk zijn voor de organisatiecultuur, arbeidsomstandigheden en de kwaliteit van arbeid.

Inzetbaarheidsteam

Dit doen wij met het inzetbaarheidsteam. Het inzetbaarheidsteam van De Arbodienst ondersteunt werkgevers en haar medewerkers in het dagelijkse proces van verzuimbegeleiding, maar ook in het voorkomen van verzuim binnen de organisatie. Dit team bestaat uit een (aantal) adviseur(s) Arbeid en Gezondheid en een aantal medisch professionals.

Onderdeel van paraDIGMA groep

De Arbodienst is onderdeel van paraDIGMA groep: een overkoepelde organisatie met kennis en expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Samen met de andere labels zet De Arbodienst zich in op verzuim. Preventie, vitaliteit en talent en ontwikkeling. Ons doel? Uw organisatie toekomst bestendig maken.

Maak ook kennis met De Arbodienst!

Bekijk onze website om meer te weten te komen over onze werkwijze, denkwijze en onze dienstverlening . Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de verzuimbegeleiding  van De Arbodienst? Doe dit dan snel en gemakkelijk hier. En bij vragen kunt direct contact  met ons opnemen.

Het Laatste Nieuws