Argo Advies t2-38

Werken bij De Arbodienst

Ben jij in het bezit van een gezonde dosis lef en enthousiasme?

Wil jij werken in een inspirerend inzetbaarheidsteam en zowel solistisch als in een team de klant goed bedienen? En wil jij het verschil maken op gebied van Duurzame Inzetbaarheid? Kom dan werken bij De Arbodienst als (bedrijfs)Arts, verzekeringsarts, arboverpleegkundige, praktijkondersteuner bedrijfsarts of als adviseur arbeid & gezondheid! 

Wij zijn continu op zoek naar unieke mensen met lef en enthousiasme die ons team willen versterken. Bij De Arbodienst werken mensen die stuk voor stuk het verschil willen maken en de visie van De Arbodienst als geen ander kunnen uitdragen. Pas jij in dat plaatje? Kijk dan bij onderstaande vacatures of er een passende functie is of stuur een open sollicitatie in. 

Uitgelichte functies

Een greep uit onze uitdagende functies

Vind jouw ideale baan bij De Arbodienst

Argo Advies t2-54

Vacature Basisarts (ANIOS) bij De Arbodienst

Basisarts (ANIOS)

Ben jij een coassistent en/of jonge arts en heb je twijfels over jouw volgende stap? Kom dan werken bij De Arbodienst en start jouw artsenloopbaan.
Argo Advies t2-10

Adviseur Arbeid en Gezondheid, regio Midden

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Wil jij als adviseur bijdragen aan het bewust worden en veranderen van gedrag in alle lagen van een organisatie? Sollicteer nu bij De Arbodienst. 

Join the club

Ook dit is werken bij De Arbodienst

Een unieke organisatiecultuur met een vrije en informele werkomgeving

Argo Advies t2-14

Aandacht voor jouw ontwikkeling

Binnen De Arbodienst proef je de trots en het enthousiasme bij onze collega's; iedereen helpt elkaar waar het kan. Deze dynamiek zorgt ervoor dat je veel van elkaar kan leren. Heb je ambitie? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. 
Hockey team paradigma

Een unieke organisatiecultuur

Wij hebben een andere kijk op werk en geloven dat het een onderdeel is van een gezonde en vitale levensstijl. Werken helpt je niet alleen om grip te krijgen op je leven, maar zorgt er ook voor dat je kan groeien en beter in je vel zit. En als je beter in je vel zit, ben je beter in je werk!

Alle vacatures

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures voor Praktijkondersteuner Bedrijfsarts, Bedrijfsarts, Arboverpleegkundige, Adviseur Arbeid en Gezondheid en Werkvermogenspecialist op de website van paraDIGMA groep.