Argo Advies t2-38

Werken bij De Arbodienst

Ben jij in het bezit van een gezonde dosis lef en enthousiasme?

Wil jij als bedrijfsarts echt een bijdrage aan de  Duurzame Inzetbaarheid van mensen leveren? Of ben jij die  ervaren arts in de psychiatrie, huisartsgeneeskunde of medisch specialist die wel toe is aan een verandering van werkomgeving? Of gaat jouw ArboVerpleegkundige (AVK) hart sneller kloppen als je denkt aan het verschil wat je kunt maken in je werk? Of ben jij die kei van een casemanager die bij ons een steentje wil bijdragen als Adviseur Arbeid en Gezondheid (AAG)?

Mooi, lees dan verder en check of jij goed past bij De Arbodienst!

Wij zijn continu op zoek naar unieke mensen met lef en enthousiasme die ons team versterken. Bij De Arbodienst werken mensen die stuk voor stuk het verschil willen maken en die de visie van De Arbodienst als geen ander kunnen uitdragen. Pas jij in dat plaatje? Kijk dan bij de onderstaande vacatures of er een passende functie is, of vul het open sollicitatieformulier in.

Uitgelichte functies

Een greep uit onze uitdagende functies

Bij ons verveelt u zich nooit!

Argo Advies t2-47

De Arbodienst vacature voor Bedrijfsarts

Bedrijfsarts

Wil jij bijdragen aan Duurzame Inzetbaarheid en hier de vrije hand in hebben? Kom dan werken bij De Arbodienst en maak het verschil. 
Argo Advies t2-53

Adviseur Arbeid en Gezondheid, regio Rotterdam

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Wil jij bijdragen aan een verzuim- en gezondheidsbeleid binnen organisaties, sollicteer op de functie van Adviseur Arbeid en Gezondheid bij De Arbodienst.
Argo Advies t2-60

Arboverpleegkundige bij De Arbodienst, regio Amsterdam

Arboverpleegkundige

Ben je op zoek naar verdieping in Arbeid & Gezondheid en ben je een (ervaren) verpleegkundige? Kom dan werken bij De Arbodienst!  

Join the club

Ook dit is werken bij De Arbodienst

Geniet van de vele extra's die wij jou bieden!

Argo Advies t2-14

Aandacht voor jouw ontwikkeling

Binnen De Arbodienst proef je de trots en het enthousiasme bij onze collega's; iedereen helpt elkaar waar het kan. Deze dynamiek zorgt ervoor dat je veel van elkaar kan leren. Heb je ambitie? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. 
Hockey team paradigma

Een unieke organisatiecultuur

Wij hebben een andere kijk op werk en geloven dat het een onderdeel is van een gezonde en vitale levensstijl. Werken helpt je niet alleen om grip te krijgen op je leven, maar zorgt er ook voor dat je kan groeien en beter in je vel zit. En als je beter in je vel zit, ben je beter in je werk!

Alle vacatures

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures voor Praktijkondersteuner Bedrijfsarts, Bedrijfsarts, Arboverpleegkundige en Adviseurs Arbeid en Gezondheid.