Argo Advies t2-38

Werken bij De Arbodienst

Ben jij in het bezit van een gezonde dosis lef en enthousiasme?

Mooi, dan pas jij waarschijnlijk goed bij De Arbodienst! Wij zijn continu op zoek naar unieke mensen met lef en enthousiasme die ons team versterken.  
 

Uitgelichte functies

Een greep uit onze uitdagende functies

Bij ons verveelt u zich nooit!

Argo Advies t2-78

Arboverpleegkundige, diverse Regio's

Arboverpleegkundige 

Als arboverpleegkundige kun je binnen het veld arbeid en gezondheid het medische en het sociale en psychologische aspect combineren. Groot voordeel: werken tijdens kantooruren, weinig fysieke belasting en diversiteit in werkzaamheden.
Argo Advies t2-47

Bedrijfsarts - (Alle Regio's)

Bedrijfsarts

Ben jij een arts en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en hier de vrije hand in hebben? Dan ben jij bij De Arbodienst aan het juiste adres!
Argo Advies t2-3

Ervaren Arts - (Alle Regio's)

Ervaren Arts

Wil jij werken in een dynamische omgeving? Heb jij lef, durf je buiten de lijntjes te kleuren? En ben jij een ervaren arts in de psychiatrie, huisartsgeneeskunde of ben jij een medisch specialist? Kom dan werken bij De Arbodienst en zoek de verdiepin...

Join the club

Ook dit is werken bij De Arbodienst

Geniet van de vele extra's die wij jou bieden!

Argo Advies t2-14

Aandacht voor jouw ontwikkeling

Binnen De Arbodienst proef je de trots en het enthousiasme bij onze collega's; iedereen helpt elkaar waar het kan. Deze dynamiek zorgt ervoor dat je veel van elkaar kan leren. Heb je ambitie? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. 
Hockey team paradigma

Een unieke organisatiecultuur

Wij hebben een andere kijk op werk en geloven dat het een onderdeel is van een gezonde en vitale levensstijl. Werken helpt je niet alleen om grip te krijgen op je leven, maar zorgt er ook voor dat je kan groeien en beter in je vel zit. En als je beter in je vel zit, ben je beter in je werk!

Alle vacatures

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures voor Praktijkondersteuner Bedrijfsarts, Bedrijfsarts, Arboverpleegkundige en Adviseurs Arbeid en Gezondheid.