Paradigma - Argo-246

Welkom op dearbodienst.nl

Wachtlijstbemiddeling: waar wacht u nog op?!

Momenteel bieden wij geen wachtlijstbemiddeling aan. 

Door het coronavirus zijn veel wachtlijsten langer geworden dan normaal. Met andere woorden: medewerkers lopen in ‘het nieuwe normaal’ meer risico op vertraging in hun herstel. Dit is niet alleen frustrerend voor de medewerker, maar ook voor u als werkgever; door vertraging in het herstelproces van uw medewerker moet u een talentvolle medewerker langer missen. Daarnaast kost deze vertraging simpelweg geld.

Voor werkgevers en medewerkers lijkt er niks anders op te zitten dan geduld te hebben. Maar daar denkt De Arbodienst toch anders over. Want wij weten als geen ander dat vertraging in de verzuimbegeleiding grote gevolgen kan hebben voor het herstel van de medewerker. Het is voor u als werkgever dus van groot belang om hier prioriteit aan te geven, ook als specialistische zorg is geannuleerd, gewijzigd of op de lange baan geschoven is.

Wij ondersteunen u graag met onze wachtlijstbemiddeling. Want actief werken aan herstel moet uitgangspunt blijven, ook in tijden van corona!

Aan de slag! 

Indien u gebruik wilt maken van wachtlijstbemiddeling, wordt u gekoppeld aan onze zorgcoach. Deze zorgcoach gaat actief met u en met uw medewerker aan de slag. Om inzicht te krijgen in de voortgang van het zorgtraject, neemt onze zorgcoach contact op met de desbetreffende medewerker. Vervolgens neemt hij of zij contact op met de (medisch) specialist om de behandeling waar mogelijk te versnellen. Indien mogelijk en gewenst benadert de zorgcoach ook andere ziekenhuizen en/of klinieken.

Waar dient u rekening mee te houden?

Om gebruik te kunnen maken van Wachtlijstbemiddeling van De Arbodienst, dient u rekening te houden met de volgende voorwaarden:

  • De werkgever en de medewerker dienen gezamenlijk af te stemmen of de inzet van wachtlijstbemiddeling gewenst is.
  • De medewerker is bereid en in de mogelijkheid om te reizen
  • De medewerker heeft een afspraak gepland die verder dan (in ieder geval) 6 weken is gepland van de aanmelddatum.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de wachtlijstbemiddeling van De Arbodienst? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via 088-031 3200. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact op met uw Adviseur Arbeid en Gezondheid of uw directe contactpersoon binnen De Arbodienst .

Het Laatste Nieuws