Paradigma - Argo-220

Welkom op dearbodienst.nl

Schrijf je nu in

Meet & Greet

Ben jij nieuwsgierig naar de rol van Adviseur Arbeid en Gezondheid, Praktijkondersteunde Bedrijfsarts, Arboverpleegkundige, Arbeidsvermogenspecialist of (Bedrijfs)Arts en wil jij de sfeer komen proeven binnen onze gezellige en dynamische organisatie? Dat kan!

Wij organiseren informatieve borrels:

  • op dinsdag 16 juli kantoor Rotterdam; 
  • en op donderdag 22 augustus in Goes (alleen Arboverpleegkundigen, Arbeidsvermogenspecialisten en (Bedrijfs)Artsen aanwezig) .

We verwelkomen je graag tussen 16:00 en 19:00 uur.

Tijdens deze informatieve borrel leren wij jou graag kennen en krijg je de kans om ons en de rollen bij De Arbodienst beter te leren kennen. Er zullen teamleiders en collega’s van De Arbodienst aanwezig zijn waaraan jij, onder het genot van een drankje en klein hapje, al je vragen kan stellen. Zo kan jij erachter komen of werken als Adviseur Arbeid en Gezondheid, Praktijkondersteunde Bedrijfsarts, Arboverpleegkundige, Arbeidsvermogenspecialist of (Bedrijfs)Arts iets voor jou is en of jij jezelf al bij ons ziet werken.

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar talent@paradigma.nl. Wij ontvangen graag je cv, NAW-gegevens, telefoonnummer, in welke rol je geïnteresseerd bent en welke datum je aanwezig wil zijn.

We zien er naar uit om jou te ontmoeten!