Hockey team paradigma

Welkom op dearbodienst.nl

Van te gekke kerstborrels tot escape rooms op kantoor

Wij hebben een andere kijk op werk en geloven dat het een onderdeel is van een gezonde en vitale levensstijl. Werken helpt je niet alleen om grip te krijgen op je leven, maar zorgt er ook voor dat je kan groeien en beter in je vel zit. En als je beter in je vel zit, ben je beter in je werk!

Een unieke bedrijfscultuur

Bij De Arbodienst werken mensen met een eigenzinnige kijk en die altijd het verschil willen maken. Hierdoor kunnen zij de visie van paraDIGMA groep als geen ander uitdragen! We zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven medewerkers veel vrijheid om hun eigen pad te volgen. We moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan en zijn oprecht geïnteresseerd in de groei en de ontwikkeling van medewerkers. Wij stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien. 

Werk en plezier

Onze medewerkers werken keihard en dat willen wij altijd belonen. Saaie bedrijfsuitjes kennen daardoor wij niet. Van te gekke kerstborrels tot escape rooms op kantoor, het kan allemaal! Maar we gaan verder. Hoe leuk is het om met collega’s de Alpe D’huez te beklimmen of samen op skivakantie te gaan. Deze leuke activiteiten bedenken en organiseren onze collega's zelf. 

Lijkt dit jou ook heel leuk? Bekijk dan een van onze vacatures en solliciteer.