Paradigma - Argo-159

Welkom op dearbodienst.nl

Training Inzetbaarheidsgesprekken

Deze training kenmerkt zich door een zeer hoog (inter)actief karakter. Na een korte theoretische uiteenzetting per onderwerp zal er steeds uitgebreid worden geoefend.

De inzet van een ervaren rollenspelactrice is hierbij van zeer toegevoegde waarde. Er ontstaan op deze wijze gesprekken waarbij het verloop niet vooraf vaststaat. We sluiten aan bij de doelstellingen van de organisatie en zoomen in op de optimale balans tussen eigenaarschap, coachend leiderschap en faciliterende werking van de organisatie.

De wijze waarop de gesprekspartner (acteur) reageert wordt vooral bepaald door de wijze waarop de leidinggevende het gesprek zelf in- en aangaat.

Tijdens de gehele training kunnen twee trainers aanwezig zijn. Je kunt er ook voor kiezen de training met één trainer af te nemen. De training kan in twee dagen worden gegeven, maar je kunt ook kiezen voor een training in één dag.

Vanzelfsprekend kan er met één trainer of één dag training minder diep worden ingegaan op de inhoud en het uitgebreid oefenen; afhankelijk van de training waarvoor je kiest, wordt tijdens de training dus in meer of mindere mate ingegaan op onderstaande inhoud.

Wilt u meer informatie?