Paradigma - Argo-179

Welkom op dearbodienst.nl

De volgende stap in de loopbaan

Veel medewerkers stellen zichzelf een belangrijke vraag: ‘Wat is een goede volgende stap in mijn loopbaan?’. Door als werkgever aandacht te besteden aan de ontwikkeling van uw medewerkers weet u tijdig hoe het gesteld staat met de duurzame inzetbaarheid, competenties en ambities. Daarnaast stimuleert u om uw medewerkers de eigen regie in eigen handen te laten nemen.  De consultants van Optios ondersteunen daarbij en helpen bij het vinden van een passend antwoord. Dat doen we met een kort en intensief traject dat niet alleen duidelijkheid, maar ook inspiratie en concrete handvatten biedt voor uw medewerker en u als werkgever.

Een ontwikkeladvies wat verder helpt

Een consultant van Optios voert gesprekken met uw medewerker, doet oefeningen en neemt een test af. Zo ontstaat er een persoonlijk ontwikkeladvies dat écht verder helpt, zodat hij of zij met energie en een heldere focus de volgende loopbaanfase ingaat. Niet alleen voor medewerkers is een ontwikkeladvies een geweldig instrument om de eigen loopbaan verder vorm te geven. U bent als werkgever in staat om de personeelsplanning te optimaliseren en de duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Wilt u meer informatie?

Optios

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie Optios. Binnen paraDIGMA groep is Optios expert op het gebied van spoor 2 en 3-begeleiding en ontwikkeltrajecten

Meer informatie leest u op de website van Optios.