Paradigma - Argo-159

Welkom op dearbodienst.nl

Werk vinden, ondanks een arbeidsbeperking

Iedereen die kan werken maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt, valt onder de Participatiewet. Het doel van de Participatiewet is om zoveel mogelijk mensen te laten participeren aan het arbeidsproces. De wet moet ervoor zorgen dat meer mensen werk vinden, ook mensen met een arbeidsbeperking. 

En dat is ook precies wat we willen bereiken! In samenwerking met onze zusterorganisatie Inverzo voorzien wij de werkgever en de (oud-)medewerker graag van een sociaal medisch advies. De arbeidsdeskundige van Inverzo vertaalt de beperkingen van de bijstandsgerechtigde in praktische mogelijkheden in werk. Wat is wel mogelijk? En via welke weg kunnen deze mogelijkheden worden bereikt?

De werkgever ontvangt van de arbeidsdeskundige een rapportage met heldere conclusies en concrete adviezen. De rapportage kan de werkgever helpen om de medewerker weer aan de slag te krijgen in betaald werk. 

Wilt u meer informatie?

Inverzo

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie Inverzo. Binnen paraDIGMA groep is Inverzo expert op het gebied van (preventieve) arbeidsdeskundige onderzoeken, loonwaarde advies en sociaal medisch advies.

Meer informatie leest u op de website van Inverzo