Paradigma - Argo-247

Welkom op dearbodienst.nl

Als er geen zicht meer is op een gezamenlijke toekomst

Met een outplacement traject kan uw medewerker op een goede manier snel een andere baan vinden bij een andere werkgever. Zodra er geen gezamenlijk zicht op toekomst bij de huidige werkgever is of er is sprake van een reorganisatie, dan kan outplacement uitkomst bieden. Onze zusterorganisatie Puls begeleidt outplacement van uw medewerker bij het vinden van een nieuwe werkgever en zorgt voor bemiddeling tussen werkgever en medewerker.

Puls begeleidt outplacement van uw medewerker

Op basis van goede afspraken met de huidige werkgever gaat Puls op zoek naar een werkkring die past bij de ambities en mogelijkheden van uw medewerker.

Snelheid is belangrijk in situaties waarin de match tussen mens en werk ontbreekt. Als het niet meer werkt, is ingrijpen en veranderen de enige oplossing. Wachten leidt tot meer onvrede en werkt demotiverend voor beide partijen. Puls komt snel in actie en werkt zonder wachtlijsten om samen met uw medewerker naar nieuwe mogelijkheden te kijken in werk. Afhankelijk van de behoefte van uw medewerker, besteedt zij aandacht aan de sollicitatievaardigheden van de medewerker.

Wilt u meer informatie?

Optios

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie Optios. Binnen paraDIGMA groep is Optios expert op het gebied van spoor 2 en 3-begeleiding en ontwikkeltrajecten

Meer informatie leest u op de website van Optios.