Argo Advies t2-7

Welkom op dearbodienst.nl

Femme Vitaal

Femme Vitaal is een dienst van getFIT die specifiek gericht is op het ondersteunen van vrouwen op de werkvloer bij de verschillende uitdagingen die ze kunnen ervaren in hun leven. Veel vrouwen hebben te maken met specifieke klachten, zoals tijdens zwangerschap, na de bevalling of tijdens de overgang. Helaas is het nog steeds taboe om hierover te praten, waardoor vrouwen deze klachten niet altijd bespreekbaar maken op het werk. Dit kan leiden tot verzuim en verstoringen in de arbeidsrelatie.

Zwangerschap en terugkeer naar werk

Bij getFIT begrijpen we dat het belangrijk is om deze kwesties bespreekbaar te maken en vrouwen te ondersteunen bij het vinden van oplossingen. Met onze Femme Vitaal expertiselijn bieden wij medewerkers de mogelijkheid om snel en anoniem directe coaching, praktische tips en deskundige begeleiding te ontvangen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld bij ons terecht voor antwoord op vragen over gezond leven voor en tijdens de zwangerschap, zwangerschapsgerelateerde klachten, en de mogelijkheden met betrekking tot werk. Ook kunnen alleenstaande moeders bij ons terecht voor coaching over het vinden van een gezonde balans tussen werk en ouderschap.

Grip op de overgang

Daarnaast bieden we ondersteuning aan vrouwen in de overgang. Veel vrouwen ervaren klachten tijdens deze fase van hun leven, zoals opvliegers, slecht slapen en concentratieverlies. Onze expertiselijn biedt persoonlijke begeleiding, advies op maat en praktische tips over werk, voeding, beweging en leefstijl. Zo kunnen vrouwen meer grip krijgen op de overgang en hun eigen leven anders inrichten.

Door het ondersteunen van medewerkers bij deze levensfases, voorkomen we uitval, verhogen we de productiviteit en versterken we de loyaliteit. Het bespreekbaar maken van deze onderwerpen is van groot belang en wij zijn er om hierbij te helpen. Neem contact op met getFIT voor meer informatie over onze dienstverlening Femme Vitaal en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen!

Download de flyer

Aan de slag

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening ‘Femme Vitaal’ of weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

getFIT

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie getFIT. Binnen paraDIGMA groep is getFIT expert op het gebied van vitaliteit en preventie. 

Meer informatie leest u op de website van getFIT