Paradigma - Argo-211

Welkom op dearbodienst.nl

Begeleiding op het werk

Begeleiding op het werk zorgt ervoor dat de medewerker duurzaam inzetbaar is en blijft. Bij de huidige én bij een toekomstige werkgever. Onze consultant loopt mee op het werk, observeert en begeleidt. Direct, persoonlijk en effectief. Onze zusterorganisatie Optios kan uw medewerker mee helpen.

De coaching begint met een intakegesprek. De consultant van Puls praat met de medewerker en de werkgever. Deze stelt vervolgens een begeleidingsplan op. Het traject bestaat uit coachinggesprekken met de medewerker, maar ook begeleiding op de werkvloer. De optelsom van een zorgvuldige intake, heldere maar realistische doelen en persoonlijke aandacht, ook op de werkvloer, zorgt ervoor dat de jobcoaching van Puls effectief is. De medewerker voelt zich gehoord en erkend. De persoonlijke aandacht zorgt voor energie en zelfvertrouwen.  

Wilt u meer informatie?

Puls

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie Puls. Binnen paraDIGMA groep is Puls expert op het gebied arbeidsdeskundige onderzoeken, re-integratie en mobiliteit .

Meer informatie leest u op de website van Puls