Argo Advies t2-54

Welkom op dearbodienst.nl

Begeleiding naar een andere werkgever

Soms is het onvermijdelijk dat een dienstverband bij een werkgever niet meer toekomstbestendig is. In zo'n geval is het goed om te kijken waar dan de mogelijkheden liggen van een medewerker.

Onze zusterorganisatie Optios kan hierbij helpen, door het het werkgeverschap over te nemen tot de medewerker bij een andere werkgever aan de slag gaat.

Optios zorgt voor intensieve begeleiding tot en met het moment dat de medewerker in een andere organisatie aan de slag gaat. Een oplossing die de werkgever ontzorgt en de medewerker ruimte en inspiratie biedt om een volgende stap te zetten. Optios biedt een scala aan mogelijkheden: van sollicitatietrainingen en loopbaanbegeleiding tot beroepskeuzetesten en bijscholing. Vervolgens begeleidt ze de medewerker naar een nieuwe werkkring of helpen in het uiterste geval bij de aanvraag van een uitkering. 

Wens uw toekomstig oud-medewerker het allerbeste en gééf hem of haar ook het allerbeste: met een persoonlijke begeleiding op maat.

Meer lezen over deze dienst?

Meer informatie over overname van een dienstverband kunt u op de site van Optios vinden.

Wilt u meer informatie?

Optios

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie Optios. Binnen paraDIGMA groep is Optios expert op het gebied van spoor 2 en 3-begeleiding en ontwikkeltrajecten

Meer informatie leest u op de website van Optios.