Argo Advies t2-54

Welkom op dearbodienst.nl

Begeleiding naar een andere werkgever

Soms is het onvermijdelijk dat een dienstverband bij een werkgever niet meer toekomstbestendig is. In zo’n geval is het goed om te kijken waar dan de mogelijkheden liggen van een medewerker.

Onze zusterorganisatie Puls, gericht op persoonlijke begeleiding van medewerkers en werkgevers, kan u daarbij helpen. Puls ondersteunt door het werkgeverschap over te nemen en zorgt voor intensieve begeleiding, tot de medewerker bij een andere werkgever of organisatie aan de slag gaat. Dit is een passende oplossing die u als werkgever ontzorgt en de medewerker ruimte en inspiratie biedt om een volgende stap te zetten.

Puls biedt daarnaast een scala aan mogelijkheden: van sollicitatietrainingen en loopbaanbegeleiding tot beroepskeuzetesten en bijscholing. Vervolgens begeleidt ze de medewerker naar een nieuwe werkkring of helpen in het uiterste geval bij de aanvraag van een uitkering.

Wens uw toekomstig ex-medewerker het allerbeste en gééf hem of haar ook het allerbeste: met een persoonlijke begeleiding op maat.

Wilt u meer informatie?

Optios

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie Optios. Binnen paraDIGMA groep is Optios expert op het gebied van spoor 2 en 3-begeleiding en ontwikkeltrajecten

Meer informatie leest u op de website van Optios.