Argo Advies t2-32

Welkom op dearbodienst.nl

Nu nog betere ondersteuning voor MKB

Iedere organisatie heeft arbeidsvraagstukken; de vraagstukken van een MKB onderneming kunnen echter erg verschillen van die van een grote organisatie. Daarom heeft De Arbodienst nu arbodienstverlening speciaal voor midden- en kleinbedrijven tot 100 medewerkers.

Arbodienstverlening voor het MKB

Zodra er een medewerker uitvalt, kan dit voor een MKB onderneming direct leiden tot verminderde omzet. Daarnaast wilt u dat iedere medewerker vitaal, fit en vol energie naar het werk komt. Mocht iemand onverhoopt toch verzuimen, dan wilt u de medewerker zo goed mogelijk bijstaan. In tegenstelling tot grote organisaties is de eigenaar van een MKB niet alleen werkgever, maar ook vaak de directe leidinggevende, HR-professional, financieel medewerker én een collega op de werkvloer. U wilt de juiste ondersteuning bieden voor uw medewerkers. De Adviseur Arbeid en Gezondheid voor MKB van De Arbodienst weet wat er speelt in de branche, is snel bereikbaar en denkt graag actief met u mee over de beste oplossing. Zo krijgt u ondersteuning en advies bij al uw arbeids- en verzuimvraagstukken.

Basisabonnement MKB voor 155.- per jaar

De Arbodienst ontzorgt u bij verzuim, maar nog liever komen we preventief bij uw onderneming in beeld. Dit doen wij door onder andere advies bij PAGO, RI&E, vertrouwenspersoon, Beter in je vel-lijn, inzet bij conflictsituaties, preventief advies door een psycholoog en HR advisering. Dit is onderdeel van het basisabonnement.

Daarnaast bieden wij:

  • Snel schakelen bij interventies
  • Adviseur Arbeid & Gezondheid op locatie, inclusief jaarlijks preventief gesprek
  • Eén vaste contactpersoon: snel schakelen en korte lijnen
  • Voldoen aan wettelijke kaders met ruimste pakket in de markt
  • Onderscheidende kijk op preventie, verzuimbegeleiding en ziekte
  • Uitgebreide kennis op het gebied van wet- en regelgeving
  • Maximaal ontzorgen en goede bereikbaarheid in heel Nederland
  • All-in tarief: geen verrassingen door onverwachte kosten

Dit basisabonnement bedraagt € 155.- per medewerker per jaar (vraag naar de mogelijkheid voor een eventuele collectiviteitskorting). Met deze vangnetovereenkomst voldoet u aan de volledige wet- en regelgeving op het gebied van arbodienstverlening voor uw medewerkers.

Waarom is de Arbodienst de juiste keuze voor MKB ondernemers?

Bij De Arbodienst denken we anders over de aanpak van verzuim. Wij geloven dat verzuim in de basis geen medisch probleem is, maar een managementvraagstuk. Dat betekent dat u hier als ondernemer invloed op hebt. Een discussie op de werkvloer, een lastige privésituatie of werkstress kunnen allemaal leiden tot verzuim. Daarom helpt de Adviseur Arbeid & Gezondheid om het juiste gesprek aan te gaan en coacht ondernemers en leidinggevenden op de werkvloer. Wij komen bij u langs op locatie om echt te weten wat er speelt.

Bij verzuim in een midden- tot kleinbedrijf biedt De Arbodienst adequate en mensgerichte ondersteuning, voor zowel de medewerker als de ondernemer. Samen met de medewerker kijken we naar de mogelijkheden en bieden we persoonlijke begeleiding om snel weer aan de slag te kunnen. De werkgever ondersteunen wij bij de bijkomende HR taken, het vinden van oplossingen, bewaken van de juiste uitvoer van wet- en regelgeving, taken rondom re-integratie, maar vooral bij de preventie van toekomstig verzuim en het verhogen van de inzetbaarheid van medewerkers. Mocht u behoefte hebben aan gerichte interventies zoals psychische hulp, arbeidsdeskundig onderzoek of een vitaliteitsvraagstuk, dan is het voordeel dat de Adviseur Arbeid & Gezondheid van De Arbodienst nauw samenwerkt met zusterorganisaties die u hierin kunnen ondersteunen als aanvulling op het basisabonnement.

De Arbodienst staat voor u klaar

Bent u een organisatie tot 100 medewerkers of aangesloten bij een verzekeraar, volmacht en samenwerkingen? Neem dan contact op met De Arbodienst en vraag een offerte aan. 

Wilt u meer informatie?