Paradigma - Argo-175

Welkom op dearbodienst.nl

Een gelukkige medewerker telt voor twee!

Vitale bedrijven zorgen voor vitale medewerkers en vice versa. Met andere woorden: een vitale organisatie begint dus ook bij vitale en gelukkige medewerkers.

Een medewerker die positief en energiek in het leven staat, is meer gemotiveerd en levert betere prestaties. Bovendien zal een vitale medewerker meer betrokken zijn en minder snel in het verzuim raken. Een vitale leefstijl aannemen is makkelijker gezegd dan gedaan, daar weten wij alles van. Hoe helpt u dan uw medewerkers om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen?

Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen vitaliteitsbeleving 

Vitaliteit op de werkvloer is meer dan alleen het aanbieden van fruit op kantoor of een kosteloos sportabonnement. Het is een mooi begin, maar ieder mens is anders en iedere medewerker geeft vitaliteit een andere betekenis. Algemene oplossingen werken vaak niet. Waar de een behoefte heeft aan begeleiding bij stoppen met roken, heeft de ander behoefte aan een betere werk- en privébalans. Bovendien werkt het dwingen van medewerkers om gezonder te gaan leven, vaak averechts. Medewerkers die bijvoorbeeld gedwongen worden om te stoppen met roken door een streng rookverbod, zullen eerder met de hakken in het zand gaan staan.

Onze zusterorganisatie getFIT past hun dienstverlening daarom aan op het vraagstuk van zowel de werkgever als van de medewerker. Tijdens een intakegesprek inventariseren ze de knelpunten van uw medewerker en kijken ze welke diensten het beste aansluiten bij het specifieke vraagstuk en uw organisatie. Vervolgens creëren zij doelgerichte vitaliteitsprogramma's en interventies, met succes gegarandeerd! 

Een concreet voorbeeld van een vitaliteitsprogramma is de Vitaliteitskermis, waar we alle thema's van vitaliteit bespreekbaar maken op een laagdrempelige en luchtige manier. 

Wilt u meer informatie?

getFIT

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie getFIT. Binnen paraDIGMA groep is getFIT expert op het gebied van vitaliteit en preventie. 

Meer informatie leest u op de website van getFIT