ParadigmaGroup_vGilst_2019_17

Welkom op dearbodienst.nl

Het lijkt wel een kermis!

Zusterorganisatie getFIT heeft de oplossing voor u: een vitaliteitskermis! Een uniek concept waarmee u fysiek, op een laagdrempelige manier uw medewerkers in aanraking kan laten komen met vitaliteit en gezondheid. Op speelse wijze trekt u de aandacht van uw medewerkers met gegarandeerd succes!

Met de Vitaliteitskermis maken we vitaliteit bespreekbaar op een leuke, laagdrempelige en luchtige manier. Geen moeilijke teksten, vitaliteitscoaches of oneindige sportschema’s, maar samen kijken we naar diverse vitaliteitswensen/-onderwerpen binnen de gehele organisatie. Onderwerpen als sport, voeding, overgewicht en geestelijke gezondheid komen voornamelijk aan bod. Wij geloven niet in de algemene standaard oplossingen: ieder mens is uniek en heeft een totaal andere vitaliteitsbeleving. 

De Vitaliteitskermis bij u op locatie

Het doel van de vitaliteitskermis is om uw medewerkers zelf aan het denken te zetten over vitaliteit en ze enthousiast te maken. De fysieke vitaliteitskermis is een echte eyecatcher en komt daadwerkelijk bij u op locatie, op slechts 9m2! Het is ook mogelijk om de vitaliteitskermis in de vorm van een workshop te geven.

De Vitaliteitskermis in de vorm van een workshop

Dat kan! De online workshop ‘Vitaliteitskermis’…

  • geeft medewerkers inzicht in de diverse domeinen van vitaliteit.
  • voorziet medewerkers op een luchtige en laagdrempelige manier van tips en handvatten om de eigen vitaliteitswensen in kaart te brengen en aan te pakken.

Meer weten? Ga dan naar 'trainingen en workshops' en bekijk alle mogelijkheden of neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

getFIT

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie getFIT. Binnen paraDIGMA groep is getFIT expert op het gebied van vitaliteit en preventie. 

Meer informatie leest u op de website van getFIT