ParadigmaGroup_vGilst_2019_17

Welkom op dearbodienst.nl

Het lijkt wel een kermis!

Momtenteel bieden wij deze dienstverlening niet aan.

Wilt u vitaliteit in uw organisatie op een leuke, laagdrempelige en luchtige manier bespreekbaar maken? Zusterorganisatie getFIT heeft de oplossing voor u: een vitaliteitskermis! Een uniek concept waarmee u fysiek, zonder moeilijke teksten en oneindige sportschema’s uw medewerkers in aanraking kan laten komen met vitaliteit en gezondheid. Op speelse wijze trekt u de aandacht van uw medewerkers met gegarandeerd succes! Onderwerpen als sport, voeding, overgewicht en geestelijke gezondheid komen voornamelijk aan bod. Wij geloven niet in de algemene standaard oplossingen: ieder mens is uniek en heeft een totaal andere vitaliteitsbeleving. 

De Vitaliteitskermis bij u op locatie

Zet met de vitaliteitskermis uw medewerkers zelf aan het denken over vitaliteit en enthousiasmeer ze om hiermee aan de slag te gaan. Met slecht 9m2 is de fysieke vitaliteitskermis is een echte eyecatcher op uw locatie! Het is ook mogelijk om de vitaliteitskermis in de vorm van een workshop te geven.

De Vitaliteitskermis in de vorm van een workshop

Dat kan! De online workshop ‘Vitaliteitskermis’…

  • geeft medewerkers inzicht in de diverse domeinen van vitaliteit.
  • voorziet medewerkers op een luchtige en laagdrempelige manier van tips en handvatten om de eigen vitaliteitswensen in kaart te brengen en aan te pakken.

Meer weten? Ga dan naar 'trainingen en workshops' en bekijk alle mogelijkheden of neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

getFIT

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie getFIT. Binnen paraDIGMA groep is getFIT expert op het gebied van vitaliteit en preventie. 

Meer informatie leest u op de website van getFIT