Paradigma - Argo-194

Welkom op dearbodienst.nl

Veilig en beschermt aan het werk

Vaccinaties

Tijdens het werk kunnen uw medewerkers vatbaar zijn voor verschillende virussen en bacteriën. Uw medewerkers kunnen hier erg ziek van worden, met verzuim als gevolg. De medewerker kan ook anderen besmetten.

Om dit te voorkomen, kunt u als werkgever medewerkers de mogelijkheid geven om zich hiertegen te laten vaccineren. U kunt bij ons terecht voor een vaccinatieconsult. Wij bekijken dan welke vaccinaties bij uw organisatie van toepassing zijn en voeren deze vervolgens ook voor u uit. Hiervoor zetten wij BIG-geregistreerde artsen en verpleegkundigen in.

Heeft uw medewerker een vaccinatie gehad, dan krijgt hij of zij ook een vaccinatiepaspoort. Hierin staat waarvoor de medewerker gevaccineerd is en wanneer de vaccinatie heeft plaatsgevonden.

Soorten vaccinaties

U kunt bij ons terecht voor diverse vaccinaties, zoals griep-, beroeps- en/of reisvaccinaties. Natuurlijk kijken wij samen met u welke gewenst en van toepassing zijn voor uw organisatie. Daarnaast werken wij hard aan de mogelijkheid om COVID-19 vaccinaties te kunnen aanbieden.

Wilt u meer informatie?

PDG Health Services

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie PDG Health Services. Binnen paraDIGMA groep is PDG Health Services uw partner voor medische (arbeids)vraagstukken. 

Meer informatie leest u op de website van PDG Health Services.