Paradigma - Argo-194

Welkom op dearbodienst.nl

Veilig en beschermd aan het werk

Vaccinaties

Momenteel bieden wij deze dienst niet aan.

Tijdens het werk kunnen medewerkers vatbaar zijn voor verschillende virussen en bacteriën. Uw medewerkers kunnen hier erg ziek van worden, met (langdurig) verzuim als gevolg. De medewerker kan ook anderen besmetten. Om het besmettingsgevaar te verminderen, kunt u als werkgever de mogelijkheid geven om medewerkers zich te laten vaccineren. Zo blijft iedereen veilig en beschermd aan het werk.

U kunt bij bij zusterorganisatie PDG Health Services terecht voor een vaccinatieconsult. Zij kijken dan samen met u welke vaccinaties bij uw organisatie van toepassing zijn, en voeren deze vervolgens ook voor u uit. Dit doen zij met hun BIG-geregistreerde artsen en verpleegkundigen.

Als uw medewerker een vaccin heeft gehad, dan krijgt hij/zij ook een vaccinatiepaspoort. Hier staat in tegen welke ziekten de medewerker beschermd is en wanneer de vaccinatie heeft plaatsgevonden.  

Soorten vaccinaties

U kunt bij ons terecht voor verschillende vaccinaties, zoals griep-, beroeps- en reisvaccinaties. Natuurlijk kijken wij samen met u welke gewenst en van toepassing zijn voor uw organisatie.

Wilt u meer informatie?

PDG Health Services

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie PDG Health Services. Binnen paraDIGMA groep is PDG Health Services uw partner voor medische (arbeids)vraagstukken. 

Meer informatie leest u op de website van PDG Health Services.