Argo Advies t2-31

Welkom op dearbodienst.nl

FITanalyse

De (on)bewuste vitaliteit in kaart gebracht

Momtenteel bieden wij deze dienstverlening niet aan.

Vitaliteit is meer dan gezondheid alleen. Wie zich fit voelt, heeft meer energie, zit lekker in zijn vel en kan beter presteren. Met de FITanalyse van zusterorganisatie van getFIT krijgen medewerkers én organisaties inzicht in de fysieke én mentale gezondheid. Door alleen al kleine veranderingen toe te passen, kunnen medewerkers zich veerkrachtiger voelen. Een absolute win-win voor zowel u als werkgever als voor uw medewerkers!

Uw organisatie duurzaam inzetbaar

Een gunstig BMI of een verantwoord cholesterolgehalte is een goede graadmeter, maar niet bepalend of je vitaal bent. De FITanalyse van getFIT brengt de (on)bewuste vitaliteit van uw medewerker en organisatie in kaart. Tijdens deze analyse van 10 á 15 minuten per medewerker worden er vragen gesteld over de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Vragen als ‘hoe sta je momenteel in het leven?’, je gemoedstoestand en relativeringsvermogen komen aan bod.

De medewerker ontvangt een persoonlijke uitslag met inzicht in zijn of haar vitaliteit en veranderingen die doorgevoerd kunnen worden om nóg vitaler te worden. U als werkgever ontvangt een organisatiebreed rapport om uw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.

Bent u benieuwd naar de FITanalyse van getFIT? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

getFIT

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie getFIT. Binnen paraDIGMA groep is getFIT expert op het gebied van vitaliteit en preventie. 

Meer informatie leest u op de website van getFIT