Argo Advies t2-31

Welkom op dearbodienst.nl

FITanalyse

De FITanalyse van getFIT is een unieke tool waarmee medewerkers en organisaties meer inzicht kunnen krijgen in de fysieke én mentale gezondheid. Vitaliteit is, vanuit lichaam en geest, veel meer dan gezondheid alleen. 

Het is een weerslag van de combinatie van vele, zeer diverse facetten zoals: sociale en culturele achtergrond en omgeving, opleidingsniveau, motivatie, vaardigheden, financiële situatie en nog veel meer. Heb je gemiddeld zin in de dag, leveren lichamelijke en geestelijke inspanningen je met regelmaat meer energie op dan dat ze je kosten, zie je de mooie kanten van het leven, heb je het nodige relativeringsvermogen en voel je jezelf vaker blij dan verdrietig? Dat is waar vitaliteit om draait. Lichamelijk fit zijn, zoals een gunstig BMI of een verantwoord cholesterolgehalte dragen hier vanzelfsprekend aan bij, maar zijn niet bepalend om jezelf vitaal te kunnen voelen.

Met deze analyse wordt de (on)bewuste vitaliteit van het individu en van de organisatie waar hij of zij in werkt in kaart gebracht. 

Wilt u meer informatie?

getFIT

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie getFIT. Binnen paraDIGMA groep is getFIT expert op het gebied van vitaliteit en preventie. 

Meer informatie leest u op de website van getFIT