Argo Advies t2-3

Welkom op dearbodienst.nl

Aandacht voor het individu

Iedereen is anders, en dat geldt ook voor de situatie waarin de medewerker zich bevindt. Daarom is aandacht voor de individuele medewerker het allerbelangrijkste. Zusterorganisatie getFIT helpt met op maat ingerichte coachingtrajecten die bijdragen aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

getFIT verzorgt de volgende trajecten:

  • Vitaal: het traject Vitaal is gericht op het optimaliseren van de leefstijl van de medewerker. Belangrijke onderwerpen als bewegen, voeding en sport komen in dit traject aan bod. 
  • Vitaal en Fysiek: dit traject richt zich op het vergroten van de fysieke belastbaarheid van de medewerker. Daardoor nemen de beperkingen af en nemen de prestaties van de medewerker toe.
  • Vitaal en Mentaal: dit traject focust zich, naast bovenstaande onderdelen van vitaliteit, op het verbeteren van de mentale belastbaarheid en de weerbaarheid van de medewerker.

Sluiten de bovenstaande trajecten niet helemaal aan op de knelpunten binnen de organisatie? Geen probleem, samen met de werkgever en de medewerker ontwikkelen we een traject op maat.

Wilt u meer informatie?

getFIT

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie getFIT. Binnen paraDIGMA groep is getFIT expert op het gebied van vitaliteit en preventie. 

Meer informatie leest u op de website van getFIT