Argo Advies t2-18

Welkom op dearbodienst.nl

Van geldzorgen naar zorgen voor geld met budgetcoaching

Van de werkenden in Nederland heeft 21% lichte of ernstige betalingsproblemen. Hoe zit dat bij uw organisatie en hoe ondersteunt u uw medewerkers? Met (preventieve) budgetcoaching, aangeboden door ons zusterlabel getFIT, zorgt u ervoor dat medewerkers weer financieel zelfredzaam worden!

Het onder controle houden van de eigen financiële huishouding is voor velen een uitdaging. Een budgetcoach ondersteunt in het maken van financiële keuzes en het zelfstandig onderhouden van de eigen financiën. Juist als medewerkers te maken hebben met (langdurige) schulden, kan dit van invloed zijn op het functioneren op werk én zelfs reden zijn voor verzuim.

Door het beheer uit handen te geven, wordt de last draagzamer voor uw medewerker. Vanuit onze visie zal de medewerker zelf verantwoordelijk blijven voor de eigen financiële huishouding. Maar wel met ondersteuning vanuit onze budgetcoaches. Regie houden op het eigen leven, betekent ook regie houden op eigen financiën!

De medewerker aan het roer

Wat we natuurlijk in ons achterhoofd houden, is dat mensen door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Onze budgetcoaches dragen zorg voor overzicht én inzicht, zonder zaken over te nemen en zonder oordeel. Soms is een multidisciplinaire aanpak nuttig en wordt er een psycholoog betrokken om een echte gedragsverandering te kunnen creëren. Deze psychologen zijn aangesloten bij PSION en zijn zonder wachtlijst inzetbaar. Vanuit deze positie gaan medewerkers weer het licht aan de horizon zien en kunnen ze daadwerkelijk zelf keuzes maken, nu en in de toekomst. Van geldzorgen naar zorgen voor geld!

Wilt u meer informatie?

getFIT

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie getFIT. Binnen paraDIGMA groep is getFIT expert op het gebied van vitaliteit en preventie. 

Meer informatie leest u op de website van getFIT