Argo Advies t2-72-2

Welkom op dearbodienst.nl

Geschikt voor een functie of verzekering?

Beroepskeuringen en/of verzekeringskeuringen aanvragen

Met een beroepskeuring en verzekeringskeuring weet u als werkgever of een medewerker geschikt is voor een functie, de beroepsuitoefening veilig kan en of u in aanmerking komt voor een verzekering. Bij De Arbodienst kunt u snel terecht en weten wij als geen ander hoe belangrijk de keuring is.  

Beroepskeuringen

Het is voor een werkgever van belang om zekerheid te hebben over een veilige en gezonde werkplek. Elk beroep stelt fysieke en/of mentale eisen aan een medewerker. Door medewerkers tijdig en periodiek te keuren handel je uit preventief oogpunt en garandeer je deze veilige en gezonde werkplek. Voor bepaalde beroepen zijn beroepskeuringen onderdeel van de CAO of zelfs wettelijk verplicht. Daarbij kan het ook van toepassing zijn voor een aanstelling van een functie.

Wij voeren o.a. de volgende beroepskeuringen uit:

  • Ademluchtkeuring;
  • Wachtdienstkeuring;
  • Rijbewijskeuring.

Bent u benieuwd of we uw beroepskeuring kunnen uitvoeren? Neem gerust contact met ons op.

Verzekeringskeuringen

Wilt u een specifieke polis afsluiten bij een verzekeraar? Dan kan de verzekeraar u vragen om een keuring uit te laten voeren, voordat zij u onder dekking kunnen stellen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een keuring voor een arbeidsgeschiktheidsverzekering of een levensverzekering.

Ook voor verzekeraars

Andersom is het ook mogelijk. Als verzekeraar kunt u een kandidaat-verzekerde vragen om een basiskeuring, uitgebreide keuring of een gericht medisch onderzoek uit te laten voeren. Ons zusterlabel PDG Health Services ondersteunt de verzekeringsmaatschappij om deze keuring zo goed mogelijk in te richten en te organiseren.

Wilt u meer informatie?

PDG Health Services

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie PDG Health Services. Binnen paraDIGMA groep is PDG Health Services uw partner voor medische (arbeids)vraagstukken. 

Meer informatie leest u op de website van PDG Health Services.