Paradigma - Argo-19

Welkom op dearbodienst.nl

Online Inspiratiesessies

De inspiratiesessies zijn erop gericht u bewust te maken van vastgeroeste patronen en u te begeleiden naar nieuwe, creatieve ideeën op het gebied van verzuimmanagement en vitaliteit. De Arbodienst biedt de volgende inspiratiesessies:

Gedraag u!

Wij kijken anders naar de wereld en inspireren u graag met onze ‘kijk’. ‘Gedraag u!’ is onze boodschap aan leidinggevenden en hoger management. “Waarom?” is een terechte vraag die u zich wellicht afvraagt. Het antwoord: omdat verzuim geen medisch probleem is, maar een managementprobleem! Als u het verzuim binnen uw organisatie omlaag wilt brengen, zult u dus bij het management moeten beginnen. Wij helpen u graag bij dit proces met deze online inspiratiesessie.

Na deze online Inspiratiesessie bent u als leidinggevende in staat:

  • ziekte los te koppelen van verzuim.
  • preventief invloed uit te oefenen op verzuim.
     

Bent u een echte leider? 

Wanneer bent u een goede leider? Als uw bedrijf voldoende omzet genereert? Of als uw personeel tevreden is? Eén van onze zeer ervaren trainers neemt u mee in de wereld van persoonlijk leiderschap en de meest gemaakte fouten. Zeker in onzekere en lastige tijden is goed leiderschap essentieel! In moeilijke tijden worden de mannen namelijk van de jongetjes onderscheiden (of vrouwen van de meisjes). Aan welke kant staat u?

Na deze online Inspiratiesessie bent u als leidinggevende in staat:

  • uw eigen gedrag te reflecteren.
  • uw leiderschapsvaardigheden in te zetten voor de organisatie en uw medewerkers.
     

Praktische informatie online Inspiratiesessies 

Soort: online Inspiratiesessie 
Doelgroep: Leidinggevenden 
Duur: 2 uur 
Deelnemers: max 15 personen 

Wilt u meer informatie?