Paradigma - Argo-55

Welkom op dearbodienst.nl

Hoe goed kent u uzelf?

Door bewust te worden van innerlijke en (on)bewuste patronen krijg je inzicht in de drijfveren en natuurlijke kwaliteiten. De ACT meting (Analytical Competence Tool), uitgevoerd door ons zusterlabel OffCourse, is een unieke online tool die binnen slechts 15 minuten een persoonlijk profiel schetst. Aan een standaard vragenlijst wordt niet gedaan: de ACT meting hanteert een visuele benadering met beelden die betekenis hebben voor ons onbewuste.

Leer uzelf kennen en word de beste versie van jezelf

Door de ACT meting komt een individu weer in balans. Krijg inzicht in uw drijfveren, natuurlijke kwaliteiten en kracht, maar ook in kwaliteiten die voortkomen uit aangepast gedrag en daardoor (ongemerkt) veel energie kosten. Samen met u kijken we welke kwaliteiten u van nature gemakkelijk ontwikkelt en welke kwaliteiten u beter los kunt laten. Een kwaliteit ontwikkelen die u van nature niet bezit, kost onnodig veel energie en heeft invloed op het dagelijks leven. We stellen na de ACT meting concrete doelen en acties waarmee u aan de slag kunt zodat u de beste versie van jezelf kunt worden!

Voor het team en uw organisatie

De ACT-meting is naast een waardevolle meting voor uzelf, ook waardevol voor leidinggevenden. Als leidinggevende komt u achter het competentieprofiel van het team en hoe u daardoor doelen efficiënter kunt bereiken óf welke effecten het team heeft als het onder druk komt te staan. Iedereen wil natuurlijk doen waar hij of zij goed in is en het beste uit zichzelf halen.

Wilt u meer informatie?

OffCourse

Deze dienst wordt uitgevoerd in samenwerking met onze zusterorganisatie OffCourse. Binnen paraDIGMA groep is OffCourse het label voor de persoonlijk ontwikkeling. 

Meer informatie leest u op de website van OffCourse