Arbodienst '21-30- bannermin

Welkom op dearbodienst.nl

De Arbodienst

Maak jij het verschil tijdens de Talentdagen van De Arbodienst?

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de Arbodienst Talentdagen. Houd onze website en LinkedIn in de gaten voor nieuwe data. 

Ben jij (recent) HBO afgestudeerd, ben je geïnteresseerd in hoe mensen zich gedragen op en rondom de werkvloer én heb je een passie voor het helpen van mensen? Schrijf je in voor De Arbodienst Talentdagen en kijk of het vak Adviseur Arbeid en Gezondheid bij jou past! 

Werken als Adviseur Arbeid & Gezondheid, daar heb je lef voor nodig. Wij helpen werkgevers, leidinggevenden en medewerkers aan nieuwe inzichten om verzuim in organisaties aan te pakken en bespreekbaar te maken. Als Adviseur Arbeid en Gezondheid ben je een neutrale schakel tussen medewerker en werkgever. Je begeleidt het verzuimproces en draagt bij aan de ontwikkeling van een optimaal verzuimbeleid en preventie. Je helpt zowel werkgever als medewerker de regie te nemen in het verzuimproces en bent daarmee coach, bemiddelaar én je durft ze een spiegel voor te houden.

Dit vraagt van je dat je overtuigingskracht hebt, met verschillende belangen kunt omgaan en oprechte interesse hebt in de mens achter de verzuimcijfers. Samen met HR en de leidinggevende heb je als doel gelukkige, en daarmee gezonde medewerkers en dus minimaal verzuim!

De Arbodienst Talentdagen

Wij geloven erin dat werken gezond is en bijdraagt aan het herstel en de vitaliteit van medewerkers. Het is onze kracht om met onze eigenzinnige kijk op verzuim bewustwording én gedragsverandering te creëren in alle lagen van de organisatie. Tijdens de talentdagen nemen wij jou mee in onze visie, maak je kennis met de werkwijze en ontdek je op welke manier jij een verschil kunt maken binnen organisaties. Wil je al een kleine sneakpeek naar het leven van een Adviseur Arbeid en Gezondheid? Lees dan hier het verhaal van Shammai.

Het programma

De Talentdagen vinden plaats in Nieuwegein ,Schiphol-Rijk en in Rotterdam. Het belooft een leuke en inspirerende dag te worden!

  • 09.45 – 10.00 uur - Verwachte aankomst
  • 10.00 – 11.00 uur - Welkom en kennismaking
  • 11.00 - 11.30 uur - Spreker Rudo Vissers, CEO paraDIGMA groep
  • 11.30 - 12.30 uur - Activiteit 1
  • 12.30 - 13.30 uur - Pauze incl. lunch  
  • 13.30 - 14.00 uur - Activiteit 2
  • 14.30 - 15.30 uur - Activiteit 3
  • 15.30 - 16.30 uur - Afsluitende opdracht

Blijk jij een potentieel talent te zijn, dan maak je binnenkort misschien wel een verschil als nieuwe Arbeid Adviseur en Gezondheid bij De Arbodienst! Wil jij er dus achter komen of je de juiste match bent, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de wereld van (arbeids)verzuim? Meld je dan nu aan! Deelname is kosteloos.

We zien uit naar jouw komst! Heb je vragen? Stuur dan een mail naar talent@paradigma.nl

Jouw gegevens

Let op! Je hebt de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.