Argo Advies t2-38

Welkom op dearbodienst.nl

De Arbodienst

Kennismaken met de wereld van Arbeid en Gezondheid

Ben jij arts en wil je meer inzicht in hoe jij zelf de regie kunt nemen over je eigen inzetbaarheid tijdens je artsenloopbaan? Kom dan eens op een vrijblijvende manier kennismaken met de wereld van Arbeid en Gezondheid! 

Inspiratiedag op 13 september

De Arbodienst organiseert op dinsdag 13 september in Schiphol-Rijk een inspiratiedag waar we jou als arts graag voor uitnodigen. Het programma bestaat uit een algemeen deel waarin je samen met deelnemers uit andere vakgebieden kennis maakt met de organisatie, en een interactief middagprogramma speciaal voor artsen. Tijdens deze middag komt het thema 'Duurzaam Inzetbaar tijdens je artsenloopbaan' aan bod. Ontmoet andere professionals die net als jij geïnteresseerd zijn in de wereld van Arbeid en Gezondheid en Duurzame Inzetbaarheid.

Het programma

Wat je kunt verwachten van het programma is een middag (10:00 tot 17:00 uur) vol informatie en interactie waarna je ongetwijfeld geïnspireerd naar huis zal gaan. Deze middag is inclusief lekkere lunch en een afsluitende borrel waar uiteraard ook ruimte is om te netwerken. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Judith Pagie via recruitment@paradigma.nl. 

Interesse?

Meld je aan via onderstaand formulier en laat je inspireren in een nieuwe wereld! 

Zien we jou op 13 september?

Jouw gegevens

Let op! Je hebt de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.