Argo Advies t2-38

Welkom op dearbodienst.nl

Human Being Management, vooral nu

Hoe zorg je er als MT voor dat uw medewerkers ‘fit for the job’ zijn en blijven in een wereld die sneller dan ooit verandert? Dat je de continuïteit van de organisatie borgt? Dat je goed scoort op duurzame inzetbaarheid? Human Being Management is een relatief nieuwe aanpak die zijn waarde in verschillende organisaties bewijst. Deze opleiding helpt je de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers van jouw organisatie te vergroten. 
 

Medewerkers en werkgevers ervaren dagelijks wat het betekent om met minder mensen meer werk te verzetten. Kennis veroudert steeds sneller en de beroepsbevolking vergrijst, om maar eens twee uitdagende verschijnselen te noemen waar HR-professionals en management een oplossing voor moeten vinden. Medewerkers willen lekker in hun vel zitten en voldoende uitdaging, bevrediging én groeimogelijkheden zien in het werk dat ze doen. De kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om Human Being Leiderschap met succes te implementeren krijg je aangereikt in deze opleiding. 

Nidi_Logo_300x300
NIDI Bedrijfsopleidingen

Heel Nederland Inzetbaar

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie NiDi Bedrijfsopleidingen. NiDi Bedrijfsopleidingen is de hogeschool voor duurzame inzetbaarheid en heeft ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld.

Meer informatie leest u op de website van NiDi Bedrijfsopleidingen