Argo Advies t2-40

Welkom op dearbodienst.nl

Wij gaan verder.

Bekijk hieronder de vacatures voor bedrijfsartsen

Vacature

Praktijkopleider Bedrijfsarts (alle regio's)

Ben jij een expert in de sociale geneeskunde? Wil jij jouw passie voor de bedrijfsgeneeskunde overdragen aan onze artsen en hen inspireren? Dan past de rol van Praktijkopleider bij De Arbodienst perfect bij jou!

Vacature

Bedrijfsarts - (Alle Regio's)

Ben jij een arts en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en hier de vrije hand in hebben? Dan ben jij bij De Arbodienst aan het juiste adres!

Vacature

Arts in Spe - (alle regio's)

Ben jij een coassistent en/of jonge arts die bijna of net klaar is met geneeskunde en heb je twijfels over de volgende stap in jouw carrière? Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar werken in de verzuimbegeleiding? Dan is dit misschien w...

Vacature

Bedrijfsarts én Inspirator (alle regio's)

Ben jij een expert in de sociale geneeskunde? Wil jij je passie voor de bedrijfsgeneeskunde overdragen aan onze artsen en hen inspireren? Dan past deze functie bij De Arbodienst perfect bij jou! Jij ziet bedrijfsgeneeskunde als een vak van ...

Vacature

Ervaren Arts - (Alle Regio's)

Ben jij een ervaren arts in de psychiatrie, huisartsgeneeskunde of ben jij een ANIOS of een ervaren arts in een ziekenhuis? En wil jij graag een overstap maken in je rol als arts? Dan heten wij jou van harte welkom bij De Arbodienst!

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur ons een open sollicitatie!
Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.